Bloom Tax

Het advocatenbureau Bloom staat bedrijven, ondernemers, particulieren en overheden bij in het verdedigen van hun fiscaal-juridische belangen. Bloom advocaten focust zich op tax, fraude en estate planning en is toonaangevend op het vlak van fiscale betwistingen, fiscale fraude, fiscale regularisaties, adviesverleningen en beleidsondersteunende consultancy.

Bloom advocaten onderscheidt zich van andere kantoren door het uitgesproken profiel waarbij academische expertise wordt gekoppeld aan de dagdagelijkse praktijk. Aangezien de meeste vennoten en medewerkers van Bloom verbonden zijn aan universiteiten kunnen wij een hoogstaande juridische kwaliteit garanderen.
Wij leggen de lat hoog voor onszelf en voor onze medewerkers, hetgeen noodzakelijk is om de meest complexe dossiers tot een goed einde te brengen.

De hoogstaande expertise gekoppeld aan een jarenlange praktijkervaring zorgt ervoor dat Bloom advocaten een juridische visie heeft die dikwijls het verschil maakt. Door tegen de stroom in te gaan en te zoeken naar creatieve oplossingen zorgt Bloom advocaten vaak voor een verschillende aanpak dan de andere fiscale en financiƫle adviseurs.