2022/04/01: Bloom Law versterkt haar expertise

Bloom Law, dat bedrijven, organisaties, overheden en particulieren bijstaat in de verdediging van hun belangen in kwesties van sociaal en fiscaal recht, is bijzonder verheugd om aan te kondigen dat Alexander Delafonteyne en Pieterjan Smeyers zijn benoemd tot vennoot.

Alexander Delafonteyne is reeds 16 jaar advocaat en stapt over van Everest Law. Bij Bloom Law zal Alexander zich verder toeleggen op het fiscaal recht en dossiers behandelen in alle onderdelen daarvan. Zijn uitgesproken expertise is zowel geschillen als adviesverlening binnen het domein van het fiscaal recht.

Alexander zal in hoofdzaak actief zijn vanuit het kantoor Oostkamp.

Pieterjan Smeyers is reeds 10 jaar advocaat en maakt sinds de oprichting van Bloom Law in 2015 deel uit van het Tax Team. Inmiddels heeft hij een ruime expertise opgebouwd rond zowel geschillen als adviesverlening binnen het domein van het fiscaal recht. Daarnaast heeft hij een bijzondere focus op fiscale fraudedossiers en de fiscaliteit rond opkomende technologieën (zoals cryptomunten en NFT’s).

Pieterjan zal in hoofdzaak actief zijn vanuit het kantoor Brussel.

Met deze benoemingen versterkt Bloom Law haar expertise in het fiscaal recht en bouwt zij verder aan haar voortdurende groei.

 

 

Souhaitez-vous rester informé?

Abonnez-vous à la newsletter et recevez les derniers articles.    ]